Kontakt

Välkommen att kontakta oss

Tel: 072-313 24 42
E-post: info@lassespiano.se

Lasses Piano & Bohagsflytt
Västeråsvägen 34
632 39 Eskilstuna

  Nöjda kunder

  Läs mer om vad våra nöjda kunder säger om vårt arbete.

  Annelie Berghäll
  Annelie Berghäll
  8. September, 2021.
  Hjälpte min snart 80-åriga mamma att flytta. Hon var stressad och orolig inför flytten med flera otympliga möbler som för henne är ovärderliga. Flera fick inte fick plats i hissen, men allt flöt på utan problem och de var noga att kolla med mamma så allt placerades på rätt ställe. Snabba och effektiva, men de tog sig en liten stund att låta mamma berätta bakgrunden till hennes mest uppskattade skänk och de kunde skratta lite ihop. Efter det var även hon lugn mitt i flyttröran.
  Sour Hallal
  Sour Hallal
  8. September, 2021.
  Serviceinriktade, flexibla och otroligt trevliga. Genomförde ett grundligt arbete och det fanns inget att anmärka på. Kommer att anlita igen när tillfälle ges!
  Mikael Jansson
  Mikael Jansson
  8. September, 2021.
  Kan varmt rekommendera deras tjänster, beställde flytt städ och resultatet stämde helt enligt vad som utlovades. Allt var skinande rent!
  niclas falk
  niclas falk
  10. Augusti, 2021.
  Det är alltid lite nervöst med att flytta, men det visade sig att vi inte behövde oroa oss. Tryggt och säkert gick det Tack vare Lasses Piano! Är super nöjd!
  David Sjöberg
  David Sjöberg
  21. Februari, 2021.
  Allt fungerade utan några problem. Snabbt och effektivt. Känns bra att gynna lokala företag.
  jakob svensson
  jakob svensson
  20. Februari, 2021.
  Trevliga killar med rätt inställning.
  Bonvica Group
  Bonvica Group
  13. Februari, 2021.
  Väldigt flexibla och kreativa i lösning av ett lite knepigt flyttuppdrag. Mycket trevligt bemötande och verkligt pålitliga. Jättenöjd!
  Erik Eriksson
  Erik Eriksson
  11. Februari, 2021.
  Vi är mycket nöjda med både flytt och städ! Snabbt och bra bemötande på frågor via mail. Trevlig personal. Rekommenderas varmt!
  Emil Nyström
  Emil Nyström
  9. Februari, 2021.
  Allt fungerade perfekt, bokning, flyttning och flyttstädning. Mycket trevliga, arbetsamma och försiktiga. Ett bra pris kombinerat med allt ovan gör att jag kan rekommendera Lasses Piano & Bohagsflytt

  Vi finns i flera städer